Logotype

Maskinoperatörer

Plats: Borensberg, Sverige
Om anställningen: Heltid

Maila oss din ansökan med ditt CV till ansokan@arlaplast.com.  Ange jobbtitel i ämnet för ditt mail.

Är du en ansvarstagande och teknikintresserad person som vill jobba i en utvecklande och trivsam miljö med kunniga kollegor?

Om tjänsten:

Idag är vi ca 40 maskinoperatörer fördelade på tre produktionsavsnitt på Arla Plast i Borensberg och vi behöver bli fler! Vi söker nu maskinoperatörer till vårt opaka produktionsavsnitt ABS/OPC. För att bli maskinoperatör hos oss börjar du som maskinsupport och utbildas internt under ca 6 månader på en av våra sju extruderingsmaskiner. När du är färdig maskinoperatör blir du ansvarig för produktionen på din maskin och det skift som du jobbar på.

Som maskinoperatör kommer du sedan att tillsammans med kollegor på ditt skift att, så effektivt som möjligt, extrudera plastskivor som bland annat levereras till den globala marknaden för maskin- och personskydd, skidliftar, poolskydd och fordonsinredning.  

Dina arbetsuppgifter:

I vår breda och varierande maskinoperatörsroll är du inblandad i samtliga moment i tillverkningsprocessen. Alltifrån att starta processen, rapportera i systemet, dokumentera tillverkning, utföra samtliga processteg (manuella och maskinella) och utföra kvalitetskontroller av produkterna.

Som maskinoperatör kommer du arbeta både självständigt och i grupp samt ha möjlighet att dagligen påverka verksamheten genom ett ständigt förbättringsarbete. Vi profilerar oss på marknaden med vår höga kvalitetsnivå, det är därför viktigt med stor noggrannhet i varje moment.  

Din profil:

Vi förutsätter att du har utbildning på gymnasienivå gärna med inriktning mot industri/teknik. Du har med fördel tidigare erfarenhet inom processindustri.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann, nyfiken och tekniskt intresserad. Du är även stresstålig, har förmåga att fatta beslut och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda. Du som söker tjänsten har grundläggande datorvana. Då stora delar av arbetet handlar om att läsa och följa instruktioner är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Truck- och traverskort är meriterande.

Ytterligare information:

Arbetstiden är förlagd på 2-, 3-, eller 4-skift och du ska vara öppen för att arbeta ständig dag, ständig natt eller blandskift. På våra skift är arbetspassen 12,2h per dag och i snitt arbetar du tre dagar i veckan. Under din första tid hos oss kommer din utbildning att vara förlagd på dagtid (måndag-fredag) under 1–3 månader, sedan arbetar du som maskinsupport i 2–3 månader på ett skift för att sedan utbildas igen på dagtid (måndag-fredag) till maskinoperatör under ett par månader.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder:

Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus.

Att få arbeta med marknadsledande produkter i ett internationellt och kundorienterat företag.

Utöver ovan har vi självklart mer traditionella förmåner i form av kollektivavtal, friskvård, personalsociala aktiviteter med mera.

Ansökningsförfarande:

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan skickas till ansokan@arlaplast.com.

Vid frågor kontakta gärna Rickard Wall, produktionsledare, tel. 0141-203872.