Logotype

IT Drifttekniker

Plats: Borensberg, Sverige
Om anställningen: Heltid
Ansökan senast: 26 februari

Maila oss din ansökan med ditt CV. Ange jobbtitel i ämnet för ditt mail.

Skicka ansökan

Till vår IT-avdelning söker vi nu en ny kollega till rollen som IT Drifttekniker. Är du en engagerad och teknikintresserad person som vill jobba i en härlig och föränderlig miljö tillsammans med oss och bidra till vår IT-avdelnings viktiga arbete?

Dina arbetsuppgifter

I vår IT-miljö ingår tre producerande enheter och ett säljbolag med ett externt datacenter och ca 250 användare. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag men i huvudsak bestå av drift, support och utveckling av vår IT-infrastruktur. Vi har en hybrid IT-miljö som främst baseras på produkter från Microsoft, Citrix och Cisco. Arbetet sker från ditt kontor, men även fysiskt ute i vår verksamhet. Då vi har två anläggningar i Tjeckien och en i Tyskland samt medarbetare i andra länder så hjälper du även dessa kollegor och resor i tjänst kan förekomma.

Din profil

Våra hörnstenar – Kvalitet, Service, Flexibilitet och Snabbhet – formar vår verksamhet och det är egenskaper som vi värdesätter i denna rekrytering.

I rollen som IT Drifttekniker hos oss arbetar du tillsammans med dina två kollegor på IT-avdelningen, och externa partners, med att förvalta och utveckla vår IT-miljö. Det är viktigt att du är en självgående, ansvarstagande person med en stark drivkraft. Du kan utmana idéer och arbetssätt och se samt förmedla hur IT kan skapa värde för verksamheten.

Som person är du teknikintresserad med en fortsatt vilja att utvecklas. Du gillar att arbeta brett inom IT-området och trivs med omväxling i ditt arbete. Då vår IT-avdelning är en stödfunktion till alla avdelningar inom vår verksamhet är det viktigt att du trivs med att leverera en service, är hjälpsam och positivt inställd.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning i grunden och att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT drift samt har arbetat med Microsoftmiljöer. Att tala och skriva svenska obehindrat är ett krav, liksom god kommunikationsförmåga i det engelska språket.

Meriterande:

·       Teknisk utbildning

·       Erfarenhet av arbete med IT-drift

·       Kompetens kring Microsoft, Citrix och Ciscos produktflora

·       Tidigare arbetat med IT i tillverkande industri

·       Förståelse och kunskap inom informationssäkerhet

·       Erfarenhet av projektbaserat arbete


Vi erbjuder

·       Ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete där du får mycket interna och externa kontakter mot olika funktioner

·       Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus

·       Utöver ovan har vi självklart mer traditionella förmåner i form av kollektivavtal, friskvård, personalsociala aktiviteter med mera

Ytterligare information

·       Tjänsten innebär dagtidsarbete. Kvällsarbete och resor i tjänsten förekommer

·       Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enlighet överenskommelse, helst så snart som möjlighet

·       Placeringsort är på vårt huvudkontor i Borensberg

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef, William Sandberg tel. 0141-20 38 48 eller HR-chef, Joanna Engström tel. 0141-46 55 05.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla ett CV och personligt brev.

Märk din ansökan med IT Drifttekniker och maila den till: ansokan@arlaplast.com

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 26 februari.