Logotype

Teamleader Customer Service & Transport

Plats: Borensberg, Sverige 
Om anställningen: Heltid
Ansökan senast: 5 mars, 2023

Du ansöker via vår rekryteringspartner:

Ansökan

Nu söker vi en medarbetare till avdelningen Customer Service som idag består av 6 medarbetare och Transportplanering som består av 2 medarbetare.

Om tjänsten
Som Teamleader för avdelningen Customer service och Transport kommer du att ha personalansvar för 8 medarbetare. Du leder och fördelar det dagliga arbetet inom ansvarsområdet, så att övergripande mål nås, resurser nyttjas optimalt samt bidrar till nöjda kunder genom att ge en utmärkt service. Du driver även utveckling av funktionen i allt från ständiga förbättringar, affärssystem, processer och projekt.

Båda avdelningarna tillhör avdelningen för Supply Chain och du rapporterar till logistikchefen.

Du kommer att arbeta operativt i flödet och vara back-up till medarbetarna inom funktionerna. I dessa arbetsuppgifter ingår bland annat daglig kontakt med kunder runt om i världen och då framförallt i Europa gällande orderärenden och leveransfrågor. Du arbetar primärt i vårt affärssystem Jeeves och har även goda kunskaper i Officepaketet.

I  dina arbetsuppgifter ingår även:

  • Kundservice mot säljare, agenter och direktkunder
  • Prisförfrågningar och offerering
  • Orderhantering (registrera, bereda, skapa tillverkningsorder, ordererkännande)
  • Kontroll av order mot offererat underlag samt gällande villkor

Ytterligare information om tjänsten:

  • Tjänsten innebär dagtidsarbete
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse
  • Placeringsort är på Arla Plasts huvudkontor i Borensberg

Din profil
Vi söker dig med tidigare ledarerfarenheter som är servicemedveten och har en god förmåga att bygga relationer med människor, då du har mycket kontakt både internt inom Arla Plast och externt med kunder och leverantörer. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande, självgående och tycker om att vara ett stöd åt dina kollegor. Vidare trivs du med administrativa uppgifter och gillar ordning och reda.

Du har en eftergymnasial utbildning gärna inom logistik. Det är meriterande om du har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin. Du hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal, skrift och läsförståelse. Har du andra språkkunskaper så är det meriterande. Vi tror att du vill utveckla ditt ledarskap och din fortsatta karriärresa hos oss.

På Arla Plast erbjuds du ett mycket spännande, utvecklande och stimulerande arbete där du får mycket kundkontakter ihop med administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus samt få möjligheten att arbeta med marknadsledande produkter i ett kundorienterat företag.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Arla Plast med OnePartnerGroup och eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mikael Wetter via tel 070-5148570 eller via e-post  mikael.wetter@onepartnergroup.se.

Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar inkomna via e-post,  utan du ansöker via annonsen på www.onepartnergroup.se eller via annan publiceringskanal. Du ansöker genom att bifoga cv och eventuella andra ansökningshandlingar.